Bent u op zoek naar een beton schutting?

Wellicht gaat u uw tuin opnieuw inrichten. Of u bent op zoek naar meer privacy. Een schutting van Douglas kan dan een goede optie zijn. We leggen u graag iets meer uit over de Douglas schutting met betonpalen.

Duurzame schutting

Jaren geleden zei duurzaamheid de meeste mensen nog niet zo veel. Tegenwoordig is het een van de eerste aspecten waar we opletten als we iets aanschaffen. Dit is dan direct een prachtig voordeel van een hout beton schutting met Douglas hout. De duurzaamheid is uitstekend. Zelfs als u ervoor kiest om niets aan onderhoud te doen, gaat de schutting zeker wel zo’n 15 jaar mee. En dat betekent niet dat de schutting er na een paar jaar niet meer uitziet, maar nee, dit hout blijft jarenlang in een uitstekende conditie. Douglas is dan ook niet voor niets ingedeeld bij de milieuvriendelijke houtsoorten. U kunt kiezen voor een combinatie met betonpalen. We zien deze oplossing de laatste jaren steeds populairder worden.

Douglas schutting met betonpalen

Een schutting met betonpalen wordt altijd netjes afgewerkt met een afdekkap. Het beton wordt glad gestort, zodat u geen last hebt van het ontstaan van groene aanslag. Wilt u een schutting in uw tuin, dan kunt u daar meerdere doelen mee hebben. De meeste mensen laten een schutting plaatsen omdat ze het niet fijn vinden dat buren in de tuin naar binnen kunnen kijken. Dat is ook minder fijn. Je wilt tenslotte in alle rust met je eigen gezin kunnen genieten van maaltijden, rust en gezellige momenten. Een schutting mag echter meer zijn dan alleen een afscheiding. Het kan ook een prachtige blikvanger vormen en echt een aanwinst zijn in je tuin. Met Douglas is dat zeker het geval. Dit hout heeft een prachtige warme uitstraling en een mooie rode kleur. Behandelt u het hout niet, dan zal de kleur langzamerhand wel iets meer naar het grijs toegaan. Kiest u echter voor olie of beits, dan zal er minder verwering optreden. Maar dit is natuurlijk een hele persoonlijke afweging.

Douglas schutting van goede kwaliteit

Gaat u nu voor een mooie schutting van Douglas of een beton schutting Almere of omgeving, laat hem dan wel plaatsen door een vakman. RVG schuttingen is hierbij een absolute aanrader. Zij werken met experts die voor u de onbewerkte schuttingen door het hele land kunnen plaatsen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*