Inspiratie voor een bedrukte doos op maat

Het is voortaan heel erg hip om je producten te verpakken in een bedrukte doos. Een bedrukte doos op maat laten maken is voor steeds meer bedrijven de uitkomst. Zo worden de klanten verrast met een stukje extra service. De kans bestaat ook dat de klanten bij je terugkomen. Heb je nou geen inspiratie voor een bedrukte doos? Lees dan snel verder

De naam en logo van je bedrijf

Wanneer je bijvoorbeeld bij Superdoos.nl kijkt, zie je dat er veel mogelijkheden zijn. De meest voor de hand liggende mogelijkheid is om de dozen te voorzien met de naam en logo van je bedrijf. Zo weten de klanten die producten bestellen meteen van welk bedrijf het afkomstig is. Daarnaast maak je ook nog eens reclame met deze dozen. De dozen worden vaak meerdere keren gebruikt. Daardoor bestaat de kans dat de doos ergens anders terechtkomt. Wanneer je dan een mooie naam met een logo hebt, valt dit op bij andere mensen. Deze mensen kunnen de naam eens gaan Googelen. Wie weet heb je er dan weer een nieuwe klant bij.

Maak er een kleurenfestijn van

De meeste dozen zijn saai en hebben een bruine kleur. Dit is niet bepaald een visitekaartje voor je bedrijf. Kies er daarom voor om meerdere kleuren te gebruiken. Zo maak je er voor de klant meteen een feestje van. Daarnaast vallen de verschillende kleuren ook extra op bij de bezorgdiensten. Zo kijken de medewerkers van de bezorgdiensten misschien ook wel een keertje op je website. Ga in ieder geval voor 2 verschillende kleuren. Je moet natuurlijk ook niet overdrijven. Alle kleuren van de regenboog is ook weer niet nodig. Daarom is het verstandig om maximaal 4 verschillende kleuren te gebruiken. Zo wordt het ook geen rommeltje.

Maak een unieke doos

Wanneer je bedrukte dozen op maat laat maken, zijn deze natuurlijk uniek. Je moet er wel voor zorgen dat jouw dozen er echt uitspringen. Dit is niet alleen een mooi aanzicht, het is ook goed voor de marketing. Klanten gaan deze mooie dozen onthouden en vertellen dit weer verder aan familie en vrienden. Zo komt jouw bedrijf telkens weer opnieuw ter sprake. Dit zorgt misschien wel voor een nieuwe toestroom van klanten. En dat allemaal met een bedrukte doos!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*