Nieuwe trend: Deense meubels

Bent u op zoek naar een vrij simplistisch design maar toch met een maximale uitstraling? Dan zijn de Deense meubels iets voor jou. Deens design meubels zijn in uiterlijk misschien vrij simpel, ze worden van een hoogwaardige kwaliteit hout met uiterste precisie gemaakt. In een moderne, industriële, vintage of landelijke stijl? Of toch liever meer klassiek of retro? Het kan allemaal. Met Deens meubeldesign kunt u zoveel kanten op, dat u vrijwel zeker bent van de ideale match voor uw interieur. Voor welke Deense meubel kies jij?

Verschillende Deense meubelen

De Deense meubels van Jelsanhout zijn in vele vormen, houtsoorten en stijlen verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld een ovale Deense tafel van massief notenhout kopen. Uniek handgemaakt Deens meubeldesign laat u maken door passievolle meubelmakers. Wilt u toch liever een Deense eettafel? Geen probleem. De Deense eettafels van Jelsanhout zijn 4cm dik verjongd walnoten tafelblad met gepoedercoate vlinder poten van metaal. Afgewerkt met een beschermende laklaag tegen onverhoopte vervuilingen of beschadigingen. 

Waarom kiezen voor een Deense stijl?

Deense meubelen zijn zo divers dat ze eigenlijk ook voor meerdere doeleinden geschikt zijn. De veelzijdigheid van Deens design is dan ook een van de grootste voordelen. Is groot of rond niet praktisch in uw woonruimte? Compact en rustgevend is met name de essentie van Deens meubeldesign. Alle voordelen van Deense meubelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Handgemaakt
  • Compact en rustgevend
  • Passend in elke woonstijl
  • In veel soorten en stijlen verkrijgbaar
  • Kwalitatieve houtsoorten
  • In meerdere kleuren en bewerkingsvormen
  • Maatwerk mogelijk met eigen design

De persoonlijke stijl is wat echt telt 

Van licht naar donker, van industrieel naar strak en van klein naar groot. We weten dat de keuzes enorm en onoverzichtelijk kunnen zijn. Daarom staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze! 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*